ما ز سربازان گمنام ولی هستیم و بس ...
ما همه جان برکف سید علی هستیم و بس ...
وای اگر رهبر دهد حکم جهاد و جنگ را ...
میکشم من داعش و وهابیه دل سنگ را ...
حال میگویم خدایا با تمام شور و شین ...
عاشقم بر نائب مهدی و بر پیر خمین ...
نوکر رهبرم و دارم فقط من یک ولی ...
عبد مولا حیدر و پور گلش سید علی ...
سلامتی رهبرمان صلوات...
اللهم صل علی محمد وآل محمد
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
وقتى که اوضاع عمومى جهان مساعد شد وافکار مردم جهان براى پذيرش حکومت حق وعدالت آماده گشت، نوبت انقلاب مهدى موعود فرا مى رسد، وخداوند به آن حضرت اذن واجازه نهضت مى دهد. در اين زمان است که امام مهدى (عجل الله فرجه) در مکه ظاهر مى شود وانقلابى بزرگ، انقلاب جهانى خود را آغاز مى کند. چنانکه مفضل از حضرت صادق (عليه السلام) پرسيد: اى آقاى من، حضرت مهدى (عليه السلام) از کجا وچگونه ظهور مى کند؟ حضرت فرمود: (اى مفضل! او به تنهايى ظهور مى کند وبه تنهايى کنار خانه کعبه مى آيد وبه تنهايى شب را در آنجا مى گذراند). (1) وامام باقر (عليه السلام) فرموده است: (هنگامى که قائم (عليه السلام) از (مکه) خروج کند، منادى او ندا در مى دهد که هلا، هيچ کس غذا وآشاميدنى برندارد، واو با خود سنگ موسى بن عمران را به همراه مى برد، که آن بار شترى است. پس در هيچ منزلى فرود نمى آيد، مگر اينکه چشمه ها از آن جارى مى گردد). (2) لذا از امور قطعى ومسلم زمان ظهور حضرت مهدى (عجل الله فرجه)، اين است که آن جناب از مکه خروج مى کند. پي نوشته ها : (1) بحار الانوار، علامه مجلسى، ج 53، ص 7. (2) غيبت نعمانى، باب 13، ص 344.
یك منتظر واقعي كسي است كه گوش به فرمان امام خود باشد و آنچه كه او مي گويد و فرمان مي دهد انجام دهد و در دوران انتظار به تمام اعمال خواسته شده جامه عمل بپوشاند و در رفتار، گفتار، كردار و تمامي اعمال ريز و درشت خود نظارت و كنترل كامل داشته باشد و مطيع محض امام خود در هر حال و شرايطي باشد.»
انتظار ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) به دو گونه است؛ يكي انتظار اعتقادي و شعاري و ديگري انتظار عملي و فراهم كردن زمينه ظهور آن حضرت.
اما آنچه كه مهم تر و مأموريت اصلي منتظران ظهور است، انتظار عملي و زمينه سازي براي برپايي حكومت عدل جهاني در ظهور حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف است.
همچنین شناخت وجود مقدس امام زمان(عج) بسيار مهم و ارزشمند است، چرا كه از يك سو معرفت صحيح امام بر هر فردي واجب بوده و نبود آن، مرگ جاهليت را به دنبال دارد و از سوي ديگر شناخت بهترين موعود پيامبران و مصلح جهاني و آگاهي از زندگاني او، نقش مهم و تعيين كننده اي در زندگي افراد دارد و حركت آنان را تنظيم مي كند
سفیانی از شخصیتهای بارز در جریانات نهضت جهانی حضرت مهدی(عجل الله فرجه) است. او دشمن سرسخت و رویاروی آن حضرت میباشد، هر چند که امام در حقیقت با نیروهای کفری که از سفیانی پشتیبانی میکنند، روبروست. همچنانکه در ادامه خواهید خواند. روایات وارده دلالت دارد بر اینکه خروج سفیانی از وعدههای حتمی خداوند است، از امام زین العابدین(علیهالسلام) روایت شده است که ایشان فرمودند: امر قائم از سوی خداوند حتمی است و امر سفیانی نیز از جانب خداوند قطعی میباشد و قائم ظهور نمیکند مگر پس از آمدن سفیانی.(1) اینک شمهای از چگونگی شخصیت و جنبش او را ذکر مینماییم.
وضعیّت زنان در آخرالزّمان ۱.عدم امنیّت برای زنان:از انحرافات خطرناک که جامعه پیش از ظهور به آن گرفتار میگردد، بیامنیّتی خانوادگی وناموسی است،این مسئله آنچنان فراگیر میشود که کمتر کسی میتواند یا میخواهد از آن جلوگیری نماید.»
حضرت علی(ع)دراین خصوص میفرمایند:« سفیانی درحالی که نیزهای در دست دارد،زنی بارداردستگیر مینماید و به یکی از یارانش میگوید: به او تعدّی نما و او سپس شکم زن رامیدرد و جنینش را بیرون میآورد و هیچ کس نمیتواند چنین وضعیّت هولناکی را تغییر دهد.»
2. هبوط مسائل اخلاقی و انسانی در زنان: جامعه پیش از ظهور، جامعهای مملوّ ازفساد و بیبند و باریهای اخلاقی است، کردارهای حیوانی گروهی انساننما، آنچنان فراگیرمیشودکه حالت عادّی به خودمیگیرد.روایاتی که این وضع اخلاقی پیش از ظهور را بیان نمودهاند، بسیار زیاد است.
محمّد بن مسلم میگوید: به امام باقر(ع) عرض کردم: قائم شما چه وقت ظهور خواهد کرد؟ امام(ع) فرمودند: «آنگاه که مردها خود را شبیه زنان نمایند و زنها شبیه مردان شوند، آنگاه که مردان به مردان اکتفا کنند و زنان به زنان.»
و در حدیثی از امام صادق(ع) است که فرمودند: «… در آن زمان زنان را میبینی که از بذل خود به کفّار هیچ واهمهای ندارند.»
امام علی(ع) میفرمایند: «ظاهر میشود در آخرالزّمان که بدترین زمانهاست، زنانی که در عین لباس پوشیدن لخت و عور هستند.» 3. افزایش زنان بیسرپرست: در آخرالزّمان وضعیّت به گونهای است که بر اثر جنگهای پی در پی، تعداد مردان کاهش چشمگیری مییابد و به همین دلیل، زنان زیادی بیسرپرست میگردندو به دنبال کسی هستند تا سرپرستی ایشان را به عهده گیرد.
رسول خدا (ص) می فرماید: « قیامت برپانمیشود،مگراینکه برای پنجاه زن یک سرپرست باشد
و درحدیث دیگری میفرمایند :«زمانی فرا رسد که پنجاه زن با یک مرد رو به رو شده، یکی میگوید: ای بنده خدا مرا بخر و دیگری میگوید به من پناه ده.»
امام حسن عسکری (علیه السلام): والله لیغیبن غیبه لا ینجو فیها من الهلکه الا من ثبت الله عزوجل علی القول بامامته و وفقه (فیها)للدعا بتعجیل فرجه.
امام حسن عسکری(ع)می فرماید:«سوگند به خدا حضرت مهدی –عجل الله تعالی فرجه الشریف –آن قدر غایب می شود که در زمان غیبت (طولانی اش )از هلاکت نجات نمی یابد مگر کسی که خدای بزرگ ،اورا بر عقیده به امامت مهدی (عجل الله تعالی فرجه)ثابت گرداند و به او توفیق دهد که برای تعجیل فرجش دعا کند.»
سرداب سامرامحل آغاز غيبت حضرت مهدي (عليه السلام)در گذشته، بيشتر خانهها در مناطق گرمسير عراق، سرداب (زيرزمين) داشته است، تا ساكنان خانه، از شدت گرماي تابستان در امان باشند [1]. خانة حضرت عسكري (عليه السلام) در سامرا نيز داراي سرداب بود. اين سرداب، محل زندگي و عبادت امام هادي، امام حسن عسكري و حضرت مهدي (عليهم السلام) بود و بيشتر ديدارها با حضرت ولي عصر (عليه السلام) در عهد پدر، در همين منزل و در همين سرداب انجام ميگرفت؛ به همين سبب شيعياني كه پس از رحلت امام حسن عسكري (عليه السلام)، براي زيارت قبر آن امام و پدر بزرگوارش وارد سامرا ميشدند، پس از زيارت قبر آن بزرگوار، در محل عبادت سه امام بزرگوار نماز ميخواندند و آن جا را زيارت ميكردند.بدون ترديد زائران، فقط از آن جهت به اين مكان مقدس احترام ميگذارند كه محل سكونت، زندگي، عبادت، نيايش و تلاوت قرآن انسانهاي كامل بوده است. با اين بيان، آن جا مكان مقدس و خانة پر بركتي است كه خداوند متعال اجازه داده است چنين مكاني، جايگاه بلندي يابد و در آن جا نام خدا به بزرگي برده شود؛ به همين سبب مسلمانان پيرو مذهب خاندان وحي و رسالت، آن جا نماز ميخوانند و بر پيامبر و خاندانش (عليهم السلام) درود ميفرستند؛ آن جا را زيارت ميكنند و كسي بر اين عقيده نيست كه امام مهدي (عجل الله تعالي فرجه الشريف) در آن سرداب سكونت دارد يا از آن جا ظهور خواهد كرد.
برگرد آقا ... آمدنت دارد دیر میشود ارباب ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج جایی بنویس که یادت نرود...شاید من باعث نیامدنش هستم
آخرین بخش از دوران حیات انسانها که پیش از پایان عمرجهان وبرپایی قیامت است
حج در آخرالزمان
بنا بر روایتی از پیامبر اسلام، یکی از نشانههای ظهور رسیدن به زمانی است که پادشاهان برای خوشگذرانی و تفریح به سفر حج میروند. ثروتمندان نیز برای تجارت و بازرگانی به مکه میروند.[۱]
امت اسلام در آخرالزمان
پیامبر اسلام دربارهٔ امت خود در آخرالزمان گفته که در آن زمان ۵ چیز را فراموش میکنند[۲]:
دنیا را دوست میدارند و آخرت را فراموش میکنند. ثروت را دوست میدارند و حساب قیامت را فراموش میکنند. زنان را دوست میدارند و حورالعین را فراموش میکنند. قصرهای دنیا را دوست میدارند و خانهٔ قبر را فراموش میکنند. خود را دوست میدارند و خدا را فراموش میکنند.
علائم ظهور مهدی(عج)
شیعیان در باب ظهور مهدی معتقد به علائمی هستند و آنها را شرایط ظهور میدانند. این نشانهها را به دو دستهٔ نشانههای حتمی و نشانههای غیرحتمی تقسیم میکنند. ظهور بیماریها و دگرگونی آب و هوا، یاس مردم از غیر معصوم، آشکاری فساد و تباهی از جمله علایم ظهورند.
مرگ ابلیس
همچنین در برخی روایات امامان شیعه آمدهاست که ابلیس در زمانی پس از ظهور مهدی به قتل خواهد رسید.[۳]
منابع علامه حلی. نگاهی بر زندگی دوازده امام. ترجمهٔ محمد محمدی اشتهاردی علی کورانی. عصر ظهور. ترجمهٔ عباس جلالی. چاپ چهارم. تهران: شرکت چاپ و نشر بین الملل سازمان تبلیغات اسلامی، بهار ۱۳۸۰. ۴۱۲. ISBN 964-304-092-5. گروه کتاب نشر گلستان کوثر. پیشگوییهای عصر غیبت حضرت مهدی (عج). چاپ اول. تهران: گلستان کوثر، ۱۳۸۴. ۸۰. ISBN 964-6860-25-7.
پانویس ↑ پیشگوییهای عصر ظهور، صفحهٔ ۷۴ (به نقل از وسائل الشیعه، ۱۱/۶۰) ↑ پیشگوییهای عصر ظهور، صفحهٔ ۴۷-۴۸ (به نقل از مواعظ العددیه؛ باب پنجم، فصل دوم) ↑ بحارالانوار ج ۵۳ ص ۴۲، الرجعه ص۳۴، الزام الناصب ص ۲۱۸